Лед Неон Лигхт

  • Хигх Лигхт 110/220В ЛЕД неонско флексибилно светло

    Хигх Лигхт 110/220В ЛЕД неонско флексибилно светло

    Назив параметра ЛЕД неонско флексибилно светло (110/220В) Бр. артикла ХКСН-2835 ХКСН-2835 ХКСН-2835 РГБ Напон 110/220В Величина 8*16мм 15*25мм 10*20мм Количина сијалице/м 120м/В ≤ м Дужина јединице 0,5/1М Дужина 50цм Боја: црвена, плава, зелена, жута, наранџаста. бела. топла бела, розе, беби розе, лимун жута РГБ или прилагођени ЛЕД адаптер за напајање: Стандардни 220в или 110в лед адаптер за напајање на листи ЦЕ ЕУ/ УК/АУ/УС утикач Карактеристике 1. Млечно бела и обојена ПВЦ дизајн јакне 2. Површина куполе, непрекидна и уједначена ил...
  • ЛЕД неонска флексибилна светлосна трака 12В/24В 5м

    ЛЕД неонска флексибилна светлосна трака 12В/24В 5м

    Назив параметра ЛЕД неонско флексибилно светло (12/24В) ЛЕД назив ЛЕД неонско флексибилно светло (12/24В) Бр. артикла ХКСН-2835 ХКСН2835 ХКСН-5050 РГБ ХКСН-5050МР Напон ДЦ12В/24В Величина 6*12мм 8*16мм 8 16мм 10*20мм Количина сијалице/м 120ком 120ком 72ком 60ком Ваттс/м ≤10В/м ≤10В/м ≤12В/м ≤12В/м Дужина јединице 2,5цм 2,5ц...